برنامه‌ريزي در راستاي رونق «گردشگري دريايي» زمينه‌ساز توسعه صنعت گردشگري در استان گلستان است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرگاران؛مديرکل ميراث‌‌فرهنگي اين استان اظهار داشت: با توجه به جذابيت‌ها و ظرفيت‌هاي بالاي گردشگري استان گلستان و وجود سواحل دريايي متعدد در استان، برنامه‌ريزي در راستاي توسعه و رونق گردشگري دريايي در گلستان زمينه‌هاي لازم براي توسعه و رونق صنعت گردشگري فراهم مي‌آورد.

«قربان عباسي» افزود: اجراي پروژه‌هاي سرمايه‌گذاري در زون‌هاي ساحلي به تنوع‌بخشي خدمات و فعال‌سازي گردشگري‌ دريايي کمک قابل توجهي مي‌کند.

وي خاطرنشان کرد: اداره ‌‌کل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري با همکاري سازمان حفاظت محيط‌‌زيست، بنادر و دريانوردي، شيلات و ... مي تواند برنامه‌ها و طرح‌هاي متعدد گردشگري دريايي را ارائه داد و دريا را محور توسعه‌ گردشگري استان معرفي کند.

عباسي با بيان اين که برنامه‌هاي خرد و کلان گردشگري دريايي مهم‌ترين موضوعي است که در حوزه گردشگري دريايي در نظام برنامه‌ريزي مورد توجه قرار گرفته است، گفت: ايران در کنار ساير جاذبه‌هاي طبيعي، فرهنگي و تاريخي با داشتن بيش از 2 هزار و 500 کيلومتر خط ساحلي از استعداد بالقوه‌اي براي گسترش توريسم و گردشگري دريايي برخوردار است.

اين مقام مسوول در اداره ‌کل ميراث‌‌فرهنگي استان گلستان تصريح کرد: به دليل نياز به ايجاد زيرساخت‌ها و امکانات بيشتر و همچنين تا حدودي ناشناخته بودن اين صنعت براي مردم بهره‌برداري لازم از گردشگري دريايي صورت نگرفته است.

وي با اشاره به اين که در استان گلستان بيش از 80 کيلومتر ساحل دريايي وجود دارد، افزود: با برنامه‌ريزي در اين بخش و شناسايي شرکت تعاوني‌هايي که در حوزه‌هاي صيد، صيادي و گردشگري فعاليت مي‌کنند و ايجاد علاقه‌مندي در اين شرکت تعاوني‌ها براي اجراي طرح‌هاي گردشگري دريايي، بهره‌برداري از تاسيسات گردشگري موجود و برنامه‌ريزي براي افزايش امکانات خدماتي و رفاهي در سواحل استان مي‌توان در راستاي توسعه گردشگري استان گلستان اقدام کرد.

عباسي با اشاره به جذابيت سفرهاي دريايي و گردشگري دريايي، خاطرنشان کرد: در استان گلستان 21 تعاوني وجود دارد که مي‌توان با استفاده از توان و ظرفيت آن‌ها و بهره‌مندي از زمان صيد و صيادي که فرصتي مناسب براي گردشگري دريايي است، براي اجراي تورهاي گردشگري و سفرهاي دريايي برنامه‌ريزي کرد.

به گزارش ميراث‌آريا وي تاکيد کرد: ايجاد انگيزه و شناسايي جذابيت‌هاي موجود و افزايش امکانات و سرمايه‌گذاري در اين بخش مي‌تواند رکود در صنعت گردشگري دريايي را کاهش ‌داده و مشکلات بيکاري موجود در اين استان را مرتفع کند.

اين مقام مسوول در اداره‌ کل ميراث‌فرهنگي گلستان يادآور شد: با استفاده از توان استان‌هاي همجوار، بهره‌مندي از طرح‌هاي گردشگري دريايي اجرا شده، ايجاد سايت‌هاي شناور گردشگري دريايي، همفکري در راستاي اجراي اين طرح‌ها و تشکيل کميسيون‌هاي مرتبط مي‌توان نسبت به رونق و توسعه گردشگري دريايي و ايجاد اشتغال در اين استان اميد داشت.

عباسي گفت: بخش‌هايي نظير شرکت‌هاي بنادر و کشتيراني، شيلات، سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري، دفاتر خدمات مسافرتي و جهانگردي بايد در اين زمينه فعال‌تر عمل کرده و با نگاه نو جذابيت‌هاي موجود در اين بخش را توسعه و گسترش دهند./س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.