مخترع کشورمان موفق به تولید ماده رنگی خوراکی طبیعی، جایگزین مواد شیمیایی رنگی برای صنایع غذایی شد.

مهدی صادقی پور مروی، مبتکر ماده رنگی خوراکی طبیعی در گفتگو با خبرنگار دانش باشگاه خبرنگاران افزود: ماده تولید شده ضمن در برداشتن رنگ زرد فاقد مزه و بو بوده و هیچ گونه اثر سویی در بر ندارد، در فرآیند تولید آن پس از جمع آوری اجزای گیاه مورد نظر و خشک کردن و آسیاب، آن را در حلال آبی حل کرده و فیلتر می كنیم، سوسپانسیون حاصل در دو مرحله با استفاده از اشعه زلال شده و فیلتر می کنیم.

صادقی پور تصریح کرد: عدم استفاده از مواد شیمیایی عدم تأثیرگذاری بر مزه و بوی مواد غذایی، استفاده جنبی از تولید گیاه، کاهش اثرات منفی زیست محیطی ناشی از مصرف مواد رنگی شیمیایی سنتتیک و مقرون به صرفه بودن از ویژگی های این طرح است./ح
 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
Iran, Islamic Republic of
مهدی صادقی
۱۲:۳۲ ۱۷ خرداد ۱۳۹۱
با سلام و تشکر از انعکاس خبر اختراع اینجانب در سایت تان. در صورتی که صلاح می دانید به این خبر اضافه کنید که (در صورتی که کسی مایل باشد می تواند در این طرح سرمایه گذاری کرده و آن را به تولید انبوه برساند). امیدوارم که سرمایه گذار برای این اختراع پیدا شود.
با احترام
آخرین اخبار