در نامه به رئیس دیوان عدالت اداری مطرح شد؛
تقاضای ابطال حکم ظریف توسط رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس
مهدی صادقی پور مروی، مبتکر ماده رنگی خوراکی طبیعی در گفتگو با خبرنگار دانش باشگاه خبرنگاران افزود: ماده تولید شده ضمن در برداشتن رنگ زرد فاقد مزه و بو بوده و هیچ گونه اثر سویی در بر ندارد، در فرآیند تولید آن پس از جمع آوری اجزای گیاه مورد نظر و خشک کردن و آسیاب، آن را در حلال آبی حل کرده و فیلتر می كنیم، سوسپانسیون حاصل در دو مرحله با استفاده از اشعه زلال شده و فیلتر می کنیم.
صادقی پور تصریح کرد: عدم استفاده از مواد شیمیایی عدم تأثیرگذاری بر مزه و بوی مواد غذایی، استفاده جنبی از تولید گیاه، کاهش اثرات منفی زیست محیطی ناشی از مصرف مواد رنگی شیمیایی سنتتیک و مقرون به صرفه بودن از ویژگی های این طرح است./ح
با احترام