به گزارش سرویس علمی، پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ مواد غذایی سرشار از ویتامین ها و املاح موجب بهبودی سلول های سیستم عصبی بدن می شود و به افزایش حافظه کمک می کند اگر چه سیستم های آنزیمی متعددی برای خنثی کردن رادیکال های آزاد در بدن وجود دارد اما آنتی اکسیدان های اصلی ویتامین ها و بتا کاروتن هستند که در انواع میوه ها از جمله مرکبات و در سبزی ها مثل کلم وجود دارند.
بنا به این گزارش: مطالعات مختلف نشان داده که انواع چای های سبز و سیاه مهمترین نوشیدنی های مفید برای مغز هستند یک عدد چای کیسه ای می تواند یک چهارم نیاز روزانه بدن به آنتی اکسیدان ها را فراهم کند بنابراین مصرف این مواد غذایی در بهبود عملکرد مغز بسیار مفید است
دکتر احمدرضا درستی، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: مطالعات نشان داده که مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان از قبیل انگور ،کشمش، گوجه فرنگی ،انواع توت ،سیر ،تربچه ،اسفناج ، و کلم به بازگشت حافظه از دست رفته کمک می کند و برای بازیابی تعادل و هماهنگی حرکت در سالمندان نیز مفید است
وی گفت: عصاره 5 نوع میوه و سبزی شامل سیب زمینی ، پرتقال ، سیب ، تربچه ، و گل کلم حاوی ماده ای به نام گلوکوسینولات هستند که تاثیر آنها مشابه داروهای درمان بیماری آلزایمر است همچنین مصرف اسید های چرب امگا 3 و 6 نیز به سلامتی بدن کمک میکند./ح