به گزارش باشگاه خبرنگاران ؛ اسدالله بيات افزود: اين مناطق در طرحهاي توسعه و عمران منطقهاي، ناحيهاي و جامع تصويب شدند و داراي محدوده و مساحت معيني هستند .
وي با بیان اینکه 28 منطقه نمونه گردشگري همدان آماده جذب سرمايهگذار است افزود : این مناطق ظرفیت برای احياي زيرساختها و پتانسيلها غني اين مناطق به مکاني بيبديل براي پذيرش گردشگران در استان تبديل شود.
وي از نوشيجان ملاير، لالجين، گاماسياب نهاوند، سد اکباتان، باغ ميوه، تاريکدره، درهمرادبيگ، دامنه شمالي الوند، لشگردر و سامن تالاب آقگل به عنوان نمونههايي از اين مناطق بيست و هشتگانه گردشگری در استان همدان نام برد.
مديرکل ميراث فرهنگي همدان شناسايي و انجام طرحهاي مطالعاتي در 11 روستاي هدف گردشگري استان را از برنامههاي متمايز اين اداره کل در سال 90 دانست و گفت: اين سازمان در نظر دارد پس از معرفي و تامين زيرساختها، اين روستاها را براي جذب سرمايهگذار آماده کنند.
وي معتقد است روستاهاي هدف گردشگري سيمين ابرو، خاکو، ورکانه، حبشي، قلعهجوق، گشاني، مانيزان، عليصدر، کاج پيروز و اشتران داراي جاذبههاي گردشگري و تاريخي بينظير هستند که ميتوانند پس از ايجاد تاسيسات مطلوب براي عرضه خدمات به گردشگران نقطه هدفي باشند براي سرمايهگذاراني که به منظور بهبود اوضاع اقتصادي منطقه سرمايهگذار اين روستاها خواهند بود./س