.به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ابوالحبیب گفت: از غذاهای مفید برای کبد میتوان به انواع میوهها و سبزیها به خصوص کاهو، خیار، هویج، انار، شاهتوت و زیتون اشاره کرد همچنین مصرف روغن زیتون اثر معجزهآسایی بر روی کبد دارد.
این محقق طب اسلامی ادامه داد: میوه شاهتوت ضد هپاتیت است و مصرف انواع بذرهای ملین مانند خاکشیر، اسفرزه، بارهنگ، تخم ریحان، تخم شربتی، بالنگو، شیر خشت و ترنجبین برای پاکسازی سموم کبدی مفید است.
وي اظهار داشت: مصرف سوپ جو، آش جو، نان جو به خصوص نان جوی دوسر و مصرف روزانه حداقل 6 لیوان آب، مصرف سالاد فصل همراه با لیمو ترش تازه و روغن زیتون قبل از غذا همچنین مصرف زرشک و آب زرشک، عسل، کشمش، توت، انجیر، برگه هلو و برگه زردآلو، کدوخورشتی، کدوحلوایی، کنجد، اسطوخدوس، بادرنجبویه، کاسنی، آب مرکبات و مغز بادام خام برای کبد مفید است.
سالم بودن کبد مساوی با سلامتی جسم و روح است
وی اضافه کرد: با تغذیه مناسب و صحیح میتوان کبد را سالم نگه داشت و به بیان سادهتر سالم بودن کبد مساوی با سلامتی جسم و روح است. یکی از شگفتیهای کبد، ترشح ماده ضدویروسی به نام اینترفرون است و زمانی این ماده تولید میشود که کبد در نهایت سلامت باشد./ص