به گزارش سرويس علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، محمدرضا زارع ضمن بيان اين مطلب اظهارداشت: نوشيدن آب بلافاصله پس از صرف غذا، موجب رقيق شدن شيره معده ميشود و اثر آنزيمهاي هضمي را به تعويق مياندازد، به اين ترتيب در هضم غذا اختلال ايجاد ميشود.
وي توصيه کرد: بهتر است مصرف آب، هنگام غذا به حداقل برسد و اين عمل يک تا دو ساعت قبل و يا بعد از صرف غذا انجام شود.
زارع با اشاره به نوشيدن چاي گفت: چاي داراي تانن است و باعث جلوگيري از جذب آهن ميشود.
وي توصيه کرد: بهتر است خانمها و کودکان، تا دو ساعت پس از صرف غذا، چاي ننوشند.
زارع عنوان داشت: البته مصرف چاي بلافاصله بعد از غذا، در آقايان که آهن خون آنها زياد است، مشکلي ايجاد نميکند./عط