وي تصريح كرد: نفرات شركت كننده براي اين مسابقه طي روزهاي 10 بهمن تا 11 اسفند ثبت نام كرده اند كه 47 نفر براي مسابقه IPS هستند و در مجموع 110 نفر در جشنواره حضور دارند.
حيدري در ادامه گفت: اين مسابقات هر سال در اين شهرستان برگزار مي شود و شرايط لازم جهت حضور داشتن گواهي متوسطه پرواز و تاييديه دو مربي پارگلايدر براي كساني كه گواهي نامه ندارند و طي مسافت 30 كيلومتر مي باشد.
وي اشاره كرد: شركت در چنين جشنواره هايي باعث مي شود كه از سطح برگزاري مسابقات جام جهاني پاراگلايدر آشنا شوند و شرايط را بسنجند.
حيدري گفت: همه مي توانند اين ورزش را انجام دهند و تنها مشكل دراين زمينه تامين هزينه ولوازم شخصي است.
مربي پاراگلايدر درخصوص استقبال از اين ورزش گفت: هم اكنون 3000 هزار نفر با گواهي نامه پرواز مي كنند و 2000 نفر ديگر هم بدون گواهي نامه پرواز مي كنند و با توجه به اينكه از پاراگلايدر زياد تبليغ نمي شود اين استقبال خوب است.
وي اشاره كرد: آمارها مختلف است از اينكه از چه زماني اين ورزش در كشورمان انجام مي شود ولي تا حدودي كه من اطلاع دارم 15 سالي است كه پاراگلايدر در ايران فعال شده است و در دو سال اخير به خاطر حضور تيم هايي از كشورمان در مسابقات خارجي و آشنا شده آنها از علم روز اين ورزش پيشرفت هاي خوبي داشته ايم.
حيدري يادآور شد: ورزشكاران اين حوزه ايراني مي توانند با پاراگلايدر سواران خارجي رقابت داشته باشند ولي برخي مشكلات باعث مي شود نتوانيم تمرينات خوبي انجام دهيم.
وي اضافه كرد: از سال 84 با پاراگلايدر پرواز مي كنم و هم اكنون مربي اين ورزش هستم و با توجه به اينكه اين ورزش فدراسيون ندارد و ما زيرنظر انجمن هستيم در نتيجه تيم ملي هم نداريم و اگر مسابقات خارجي هم باشد تيم ها به صورت مستقل راهي آن مي شوند.
حيدري تاكيد كرد: اكثر ورزش ها فدراسيون دارند و اين رشته به اين مهمي فدراسيون ندارد و تقاضايي كه از مسئولين امر داريم اين است انجمن را تبديل به فدراسيون كنند تا اين فعاليت ها حالت گسترده تري به خود گيرد.
وي خاطرنشان كرد: افرادي كه علاقه مند پرواز با پاراگلايدر هستند مي توانند با ثبت نام در كلاس هاي آموزشي و تهيه لوازم شخصي به اين ورزش بپردازند و از آن لذب ببرند./با