دکتر احمدرضا درستی، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: با شروع ایام نوروز سفرهای بین شهری بیشتر می شود اما عده ای از مردم برای صرف غذا رستوران های بین راهی را انتخاب می کنند اما مردم چنانچه ناچار به صرف غذا در رستوران های بین راهی شدند توصیه می کنم به وجود منابع آب شرب و شستشوی بهداشتی لوازم انجام توجه کافی داشته باشند زیرا اغلب به دلیل عدم وجود منابع آب سالم در این رستوران ها ظروف به خوبی تمیز نمی شود و روپوش و دستان آشپزها وضعیت مناسبی ندارد سالادها نیز به خوبی ضدعفونی نمی شود بنابراین از صرف غذا در رستوران های شلوغ خودداری کنید زیرا در چنین شرایطی امکان کافی برای رعایت بهداشت وجود ندارد.
وی گفت: اگر هم به این رستوران ها رفتید با وسواس کامل ظروف، لیوان ها و کارد و چنگال را به دقت بررسی کنید تا اگر آثاری از غذای قبلی روی آنها مانده بود و یا شکسته یا لب پر بود از صرف غذا در آنجا خودداری کنید./ح