با توجه به ترکیبات شیمیایی موجود در ظروف ملامین هنگام استفاده از آنها باید احتیاط کرد.

دکتر احمدرضا درستی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: ترکیبات شیمیایی مورد استفاده در ظروف ملامین حاوی مقداری مواد ازته است و به همین دلیل برخی شرکت ها در تقلب های غذایی خود پودر ملامین را به شیر خشک افزوده و به بازار عرضه می کنند و امروزه نسبت به چنین تقلب هایی واکنش نشان داده شده به همین دلیل چنانچه خراش های زیادی در این ظروف به وجود آمده باشد، هنگام صرف غذا در این ظروف احتمال ورود ملامین به غذا و ایجاد مسمومیت وجود دارد.

وی تصریح کرد: برای جلوگیری از آسیب، شستشوی این ظروف نباید توسط سیم ظرفشویی و یا دیگر اجسام خشن صورت گیرد و از این ظروف نباید برای خرد کردن سبزی و گوشت استفاده زیرا ممکن است باعث از بین رفتن کیفیت و ایجاد آلودگی برای افراد شود./عط

 


 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار