دكتر بهراد متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: ساخت هموگلوبين خون، ساخت آنزيم هاي حياتي، سوخت و ساز قندها و پروتئين ها و تشكيل و حفاظت از سيستم عصبي از جمله فوايدي است كه ويتامين B6 يا پيريدوكسين در بدن انجام مي دهد.
متخصص تغذيه گوشت، جوانه گندم، ماهي، سويا، لوبيا، اسفناج و موز را بهترين منابع B6 دانست و گفت: استعمال سيگار و مصرف الكل و قرص هاي ضدبارداري نيازبدن به افزايش B6 را افزايش مي دهد اما در حالت طبيعي نياز روزانه به اين ويتامين فقط 2 ميلي گرم است.
بهراد تصريح كرد: با اينكه B6 نوعي ويتامين محلول در آب است، اما با اين وجود مصرف بيش از حد آن به اعصاب آسيب رسانده و هماهنگي اعصاب را دچار اختلال مي كند./ط