برليانت بزرگمهر متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: منیزیم یك ماده معدنی است كه با پروتئین ارتباط بسیار نزدیكی دارد و در سنتز پروتئین ها و فعال كردن اسیدهای آمینه نیز موثر است.
وی با بیان اینكه منیزیم موجب انبساط و شل شدن عضلات می شود، گفت: منیزیم یك فاكتور غذایی است كه موجب انبساط عضلات شده و كمبود این ماده غذایی انقباض عضلات را به دنبال دارد.
بزرگمهر تصریح كرد: منیزیم در مواد غذایی از جمله مغز دانه ها، حبوبات، غلات با سبوس و سبزیجات وجود دارد؛ بنابراین افرادی كه مواد غذایی گیاهی جایگاه بسیار مهمی در تغذیه آنها دارد كمتر به دردهای عضلانی مبتلا می شوند./ط