براي اينكه سيم هاي ارتودنسي شكسته نشود بايد غذاها را با احتياط خاصي مصرف كرد و به نوع و طرز مصرف مواد غذايي توجه شود.

دكتر عبدالرضا جميليان متخصص ارتودنسي و عضو انجمن ارتودنسيتيهاي اروپا و آمريكا در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: در طول درمان ارتودنسي باید از مصرف آدامس، شكلات كش دار، گز، سوهان، تك ديگ و نان خودداري كرد. همچنین این افراد باید غذا و ميوه را به قطعات بسيار كوچك قسمت كرده و آنها را روي دندانهاي عقب قرار دهند.
اين متخصص تاكيد كرد: از گاز زدن غذا و ميوه، ساندويچ، نان خشك يا تست شده، سيب، خيار و بلال توسط دندانهاي جلو و پايين پرهيز كرد.
جميليان اظهار داشت: ابتدا هسته ميوه ها مثل هلو، آلو زرد، گوجه سبز، زيتون، خرما را در آورده سپس خود ميوه را به قطعات بسيار كوچك قسمت كرده و از دندانهاي عقب براي جويدن استفاده شود.
وي گفت: براي استفاده از آجيل(پسته، بادام، فندق، گردو و تخمه) پوست آنها را خارج كرده و مغز آن را روي دندان هاي عقب قرار داده شود.
جميليان تاكيد كرد: دقت شود كه در داخل غذا، ريگ، استخوان جوجه يا مرغ، نان خشك يا گوشت سفت نباشد و همچنين از قرار دادن مداد، خودكار، اسباب بازي به داخل دهان به طور جدي خودداري شود./ط
 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.