مصرف منظم میوه‌‌های خشک پیشرفت ذهنی و جسمی فرد را به دنبال خواهد داشت.

به گزارش سرويس علمي،‌ پزشكي باشگاه خبرنگاران؛ هر کسی باید مراقب سلامتی خود باشد و برای دستیابی به آن، استفاده از مواد غذایی سالم و ورزش منظم از ضروریات است.

میوه‌‌های خشک سرشار از مواد مغذی هستند. برخی میوه‌‌هایی که در این طبقه جای می‌گیرند عبارتند از: گردو، بادام،‌ کشمش،‌ پسته، خرما، بادام‌زمینی، فندق.

میوه‌‌های خشک منبع عالی از مواد معدنی بوده و حاوی مقادیر قابل توجهی از ریزمغذی‌های ضروری برای بدن هستند.

فرآیند هضم در میوه‌‌های خشک براحتی صورت می‌گیرد از اینرو برای سلامتی مفید هستند.

بیشتر افرادی که دچار یبوست هستند بیماری آن‌ها به طور مستقیم به نوع رژیم غذایی‌شان مربوط می‌شود. رژیم غذایی که در آن مقدار مناسبی فیبر گنجانده نشده باشد، به یبوست منجر خواهد شد.

از آن جا که میوه‌جات خشک حاوی فیبر هستند سعی کنید آن‌ها را برای کمک به هضم بهتر غذا و در نهایت کمک به سلامتی روده‌ها، در برنامه غذایی خود جای دهید.

مصرف میوه‌‌های خشک به زنان باردار و کودکان نیز توصیه می‌شود.

سعی کنید مصرف چند عدد از میوه‌‌های خشک را جزو عادات روزانه خود قرار دهید.

میزان تراکم انرژی در میوه‌‌‌های خشک بیشتر از انواع تازه آن‌هاست . مواد معدنی و میزان انرژی میوه‌های خشک بیشتر از میوه‌های تازه است و 100گرم میوه خشک معادل 300گرم میوه تازه است.

البته میوه‌های خشک خاصیت میوه‌های تازه را ندارند به دلیل اینکه میوه‌های تازه دارای ویتامین‌های با ارزشی بوده که میوه‌های خشک فاقد آن ویتامین‌ها هستند.

افراد برای تهیه میوه‌های خشک، میوه‌های تازه را در مقابل نور آفتاب یا در خشک کن قرار می‌دهند اما تابش نور یا حرارت، آنتی‌اکسیدان‌ها و ویتامین‌ها را از بین می‌برد.

مواد قندی و فیبری میوه‌ها در فرایند خشک شدن تا حدی حفظ می‌شود ولی از زردآلو که برگه تهیه می‌شود، تا حدی بتاکاروتن که آنتی‌اکسیدان قوی است در فرایند خشک شدن از بین می‌رود./ح
 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.