یک مختصص تغذیه هشدار داد: با توجه به روند گرم شدن هوا و افزایش دما، هرگز غذای پخته شده را بیش از دو ساعت در دمای محیط نگه ندارید.

صدر الله کمالوند متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: نگهداری صحیح مواد غذایی یکی از مهمترین نکاتی است که در خصوص مواد غذایی مختلف باید به آن توجه کرد.

وی گفت: متأسفانه بسیاری از مردم در خصوص روش های مناسب نگهداری مواد غذایی اطلاعات کافی ندارند به همین دلیل غذاهای مختلف را بدون در نظر گرفتن شرایط مناسب نگهداری آنها مصرف می کنند.

کمالوند با بیان این که در روزهای گرم سال نگهداری مواد غذایی اهمیت بیشتری می یابد، تأکید کرد: با توجه به روند گرم شدن هوا و افزایش دما هرگز غذاهای پخته شده را بیش از دو ساعت در دمای محیط نگه ندارید.

وی یادآور شد: با گذشت بیش از دو ساعت از نگهداری غذا به ویژه غذاهای پخته شده در دمای محیط احتمال ورود میکروب به مواد غذایی و در نتیجه فساد غذا به شدت افزایش می یابد.

این متخصص تغذیه گفت: در نتیجه مصرف غذاهایی که به مدت طولانی در دمای محیط نگهداری می شوند خطر ابتلا به بیماری ها و نارسایی های مختلفی همچون مسمومیت های غذایی و اختلالات گوارشی تا حد بسیار زیادی افزایش می یابد.

کمالوند با اشاره به اینکه برای گرم کردن مجدد غذاهای باقیمانده باید این غذاها را در دمای بیش از 70 درجه حرارت داد خاطرنشان کرد: همچنین مواد غذایی مختلف به ویژه غذاهای پخته شده یا نیمه پخته شده را حداکثر تا سه روز در یخچال نگهدارید و تا حد امکان از مصرف غذاهایی که بی شاز این مدت در یخچال نگهداری می شوند پرهیز کنید./عط

 

**‌براي مطرح كردن سوالات پزشكي خود اينجا را كليك كنيد.
 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.