بهتر است بدانید مصرف جعفری سبب انعقاد خون می شود، برای درک بیشتر ادامه مطلب را بخوانید.

فاطمه احمدی، کارشناس ارشد تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران عنوان کرد: جعفری در خانواده سبزیجات برگ سبز جای می گیرد و از منابع خوب ویتامین C است.
وی با بیان این مطلب افزود: به طوری که عادت به خوردن آن یکی از اقدام هایی است که به حفظ بافت پروتئینی پوست کمک می کند.
وی اظهار کرد: این سبزی از منابع منیزیم نیز است و ویتامین K در میان برگ های آن در مقادیر فراوان یافت می شود.
بخصوص اگر این سبزی به رنگ تیره نیز باشد.
احمدی در ادامه گفت: منیزیم در متابولسیم انرژی دخالت دارد و جزء اجزای ساختمانی استخوان ها و دندان هاست و ویتامین K در فرایند انعقاد خون دخیل بوده است و در حفظ استحکام استخوان نقش موثری دارد.
وی خاطر نشان کرد: هر لیوان جعفری خام یک واحد سبزی محسوب می شود و دارای 25 کیلو کالری انرژی است پس حساب بر اینکه سبزیجات کالری ندارند نباید در مصرف آن زیاده روی کرد بلکه باید در حد اعتدال نگه داشت./ح
 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار