به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراك تحقیقات نشان می دهد مصرف 500 گرم گوشت قرمز فرآوری شده در روز احتمال ابتلا به دیابت را 5 درصد افزایش می دهد و همچنین مصرف 100 گرم گوشت قرمز فرآوری نشده در روز احتمال بروز این بیماری را 20 درصد تشدید می کند .
لازم به ذکر است این خطر در صورتی کاهش پیدا می کند که خوردنی هایی مثل مغز خشکبار ،گوشت سفید ،لبنیات کم چرب و حبوبات جایگزین گوشت قرمز شوند.
در حال حاضر نزدیک به 35 میلیون فرد بالغ در خهان به دیابت مبتلا هستند و بیش از 11 درصد افراد بالغ بالای 20 سال در آمریکا به این بیماری دچار شده اند.
دیابت نوع دوم یک بیماری مزمن است که با افزایش شدید قند خون شناخته می شود و معمولا عواملی چون چاقی ، عدم ورزش و تحرک و عادات غذایی ناسالم موجب بروز آن می شوند.بنابراین با مصرف خشکبار و آجیل به جای گوشت قرمز سلامت خود را تضمین کنیم ./س