انقلاب اسلامي هنر ضد دين دوران پيش از خود را با ارائه آثاري ارزشمند به دامن دين بازگرداند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران حاضر در مراسم گراميداشت روز هنر انقلاب اسلامي كه شب گذشته در تالار سوره حوزه هنري برگزار شد، محسن مومني شريف رئيس حوزه هنري در اين مراسم گفت: روز هنر انقلاب اسلامي فرصتي براي نگاه به كارنامه افتخارآميز ادبيات و هنر انقلاب اسلامي است.

وي افزود: جامعه هنرمندان متعهد براي ترويج آرمان هاي انقلاب اسلامي علاوه بر كوشش هاي مقدسي كه در خلق و توليد آثار ارزشمند در برهه هاي مختلف داشته اند در روزگار دفاع مقدس و سال هاي بعد از آن بيش از 900 شهيد به انقلاب اسلامي تقديم كرده اند.

مومني با اشاره به اين نكته كه روز هنر انقلاب اسلامي فرصتي براي يادآوري و نگاه به دوران پر فراز و نشيب گذشته است، ادامه داد: انقلاب اسلامي هنر را كه در دوران گذشته در مقابل دين و دينداري به دامن دين برگردانده، صدها هنرمند فرزانه را در اختيار خدمت معارف والاي آسماني قرار داد.

مومني اظهار داشت: همچنين روز هنر انقلاب اسلامي فرصتي براي انديشيدن به ادامه راه روشن پيشرويمان و توجه به احوال افرادي است كه از اين كاروان بزرگ جا مانده و به اردوگاه شيطان پيوسته اند.

رئيس حوزه هنري با اشاره به نامه‌ سال گذشته خود در خصوص عملكرد حوزه به مقام معظم رهبري گفت: در نامه اي كه در سال گذشته محضر مقام معظم رهبري نوشته بودم به اين نكته كه هنر انقلاب اسلامي همواره در ميان دو مرز تحجر و اباگري قرار داشته اشاره كردم.

وي افزود: هنرمند حزب الهي هميشه از هر دو سو آسيب ديده و با هر دو تفكر مبارزه كرده است هنرمند مسلمان با ارزش محوري خود در گذشته متوقف نشده و با رهاسازي و شالوده شكني و هرج و مرج عقيدتي و فرهنگي مبارزه مي‌كند.

وي مرتضي آويني را يكي از اين هنرمندان دانست و اظهار داشت: شهيد سيد مرتضي آويني ضمن اينكه كار خلاقانه هنري انجام داده و فيلم مي ساختند منتقد كژي ها و انحرافات موجود در فضاي بعد از جنگ در ساحت فرهنگ و هنر بودند.

مومني با اشاره به اين نكته كه اخلاقگرايي و تكريم ارزش هاي اخلاقي از اصول اساسي هنر انقلاب اسلامي است، تصريح كرد: اخلاق به بركت هنرمندان انقلاب اسلامي از موضوعات اصلي هنر شد كه به همين اخلاق گرايي مردم متدين به هنر روي آورده و به سينما رفتند و اينگونه بود كه سينماي ما در جهان و در ميان آزاد انديشان و انسان هاي داراي فطرت پاك مورد احترام قرار گرفت.

وي توجه درج مسائل اخلاقي در آثار هنري را يكي از وظايف اصلي حوزه برشمرد و در همين رابطه ادامه داد: بخشي از وظايف ما در حوزه هنري توليد كارهاي ارزشمند نيست كه كم و بيش و با امكانات موجود در حال انجام است.

وي افزود: ما براي توليد آثار ارزشمند داراي توانمندي هاي بيش از امكانات موجود هستم و معتقدم كه ما اجازه نداريم امكانات خود را در خدمت تفكراتي قرار دهيم كه اخلاق اسلامي و نجابت خانواده ها را نشانه گرفته باشد./ي2
 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار