به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران ، اين شبکه اعلام کرد بسياري از مسلماناني که در آمريکا زندگي مي کنند به اين مسئله که دائما به عنوان يک مظنون تحت نظر باشند عادت کرده اند. آنها معتقدند هر روزه قرباني سوء رفتار نيروهاي دولتي اين کشور مي شوند درحالي که مقامات امريکايي مبارزه با تروريسم و جلوگيري از حملات تروريستي احتمالي را دليل اين مسئله عنوان مي کنند.
"افاد شيخ" يکي از اعضاي جامعه مسلمانان امريکا در اين مورد مي گويد، وي هر روز درمورد هويت افرادي که براي شرکت در مراسم نماز به مسجد مي آيند نگران است چون ممکن است فردي که کنار وي ايستاده است يک جاسوس باشد.
وي افزود، هميشه حس بي اعتمادي در ذهن من وجود دارد زيرا درمورد هويت نمازگزاراني که به مسجد مي آيند اطمينان ندارم. اگر فرد جديدي که قبلا وي را نديده ام به مسجد بيايد، هميشه اين سوال براي من مطرح مي شود که او چه کسي است و براي چه به آنجا آمده است.
"افاد" يکي از مسلمانان بي شماري است که اف بي اي زندگي اش را در کاليفرنياي جنوبي زندگي زير نظر گرفته است . يکي از افرادي که وي تصور مي کرد نمازگزاري عادي است، جاسوسي از او را برعهده داشت.
جاسوسي درمورد زندگي مسلمانان امريکا مسئله عجيبي نيست و همه به آن عادت کرده اند.
"امينه ميرزا قاضي"، عضو شوراي روابط امريکا و اسلام در اين زمينه گفت،اقدام اف بي اي در تحت نظر گرفتن مسلمانان در امريکا به مسئله اي عادي بدل شده است زيرا هرروزه تعداد بيشماري مسلمان در سراسر کشور با اين مسئله مواجه هستند.
شوراي روابط امريکا و اسلام سازمان اف بي آي را متهم مي کند که مسلمانان امريکا را تنها به خاطر اعتقادات مذهبي آنان متهم مي سازد.
به عقيده کريگ مونتيل، مامور سابق اف بي آي، اين يک جنگ ديني است و اف بي آي اعتقادات مسلمانان را هدف گرفته است. وي تاکيد کرد اف بي آي به دنبال جنگ با اسلام است.
اين مامور سابق گفت، درحاليکه اف بي آي ادعا مي کند تمام اين فعاليت ها برضد مسلمانان را به منظور جلوگيري از حملات تروريستي احتمالي انجام مي دهد اما درحقيقت آنها تمام جامعه مسلمانان را هدف گرفته اند.
گزارشگر اين شبکه خبري در ادامه افزود، مردم امريکا درکل نسبت به اعراب و مسلمانان بدبين هستند و اين مسئله تنها به واسطه هويت مجريان حملات تروريستي 11 سپتامبر نيست بلکه نشان دادن مسلمانان به عنوان افرادي جهادي، تندرو، خشن و تروريست در فيلم هاي هاليوود در طول چندين دهه گذشته عامل اصلي شکل گيري چنين تصوري در بين امريکاييان است.
امينه ميرزا قاضي گفت، البته اين تبعيض تنها شامل حال مسلمانان امريکا نمي شود بلکه تمام اقليت هايي را که در امريکا زندگي مي کنند دربر مي گيرد.