به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، قلیان که در دوره های گذشته در مجالس و مناسبت های مختلف سرو می شد و اکثرا پیرمردها از آن استفاده می کردند در چند سال اخیر چنان مورد توجه جوانان و نوجوانان و قشرهای مختلف جمعیتی و حتی زنان و دختران قرار گرفته است که محال است در یک پارک یا بوستان و یا هر نقطه تفریحی دیگر قلیان در بین جمع افراد گل سرسبد نباشد.
قلیان در روزهایی که با تنباکوهای میوه ای پای خود را به قهوه خانه ها رساند و توجیه عدم حضور و زیان برای سلامت کم کم بیشتر شد تا به جایی رسید که هم اکنون 80 درصد جوانان از آن استفاده می کنند که چندین برابر سیگار مضرات دارد.
ادعایی که از سوی رئیس اتحادیه قهوه خانه داران مبنی بر درخواست های فراوان برای اخذ مجوز قهوه خانه ویژه بانوان عنوان شد و توجیه آن علاقه مردم به سنت بود به سرعت از سوی مسئولان ذی ربط بازخورد نشان داد.
*ناجا چراغ قرمز را روشن کرد!
سردار احمدی مقدم هم در واکنش به چنین طرحی اعلام کرد: من توجیه این مسئله را متوجه نمی شوم و سوال دارم که ایجاد قهوه خانه زنانه پاسخ به کدام مطالبه مردم است؟
وی افزود: چه دلیلی هست که این قهوه خانه ها مخصوصا در شکل جدید خودش که محلی برای بی بند و باری و ترویج سیگار و قلیان است برای بانوان تاسیس شود.
*عوارض جبران ناپذیر دخانیات بر زنان
پیری زود رس پوست، تغییرات تن صدا، سرطان ، حمله قلبی، زایمان زودرس، افسردگی، تشدید اختلالات پیش از قاعدگی و بیماری های تنفسی و نازایی از جمله عوارض مصرف دخانیات در زنان است.
تاثیراتی که در مورد مصرف دخانیات بر روی زنان عنوان می شود تنها گوشه از آثار سود آن است و اثر گذاری بر زندگی این افراد به واسطه مصرف دخانیات سلامت اجتماع را به خطر انداخته و همچنین مصرف 28 درصد دختران جوان از قلیان هشداری است برای رویارویی جامعه با مادران استعمال کننده دخانیات که قطعا فرزندان آنها در آینده ای نه چندان دور تاثیرات منفی را به ارث خواهند برد./ز