به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران بندرعباس؛ طهماسب غلامپور افزود: هرمزگان با 220 واحد گلخانه ای تامین کننده 20 درصد سبزی و صیفی خارج از فصل کشور است.
وی تصریح کرد: اکنون 150 نفر در گلخانه های هرمزگان مشغول بکارند .
معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت:70 درصد محصولات گلخانه ای خارج از فصل در هرمزگان به استانهای تهران ، اصفهان و یزد ، و 20 درصد به کشورهای آسیای میانه ارسال می شود.
غلامپور افزود: خیار، گوجه فرنگی، فلفل و بادمجان مهمترین محصولات گلخانه ای هرمزگان است.
وی با بیان اینکه 98 هکتار از زمینهای هرمزگان زیر کشت گلخانه ای اختصاص دارد تصریح کرد: تا پایان برنامه پنجم توسعه ایم میزان به 115 هکتار با تولید بیش از 25 هزار تن افزایش یابد
معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزایش 10 برابری تولید ، کیفیت برتر، استفاده حداکثری از منابع آب و خاک ، جلوگیری از شیوع آفات و امراض ، امکان تولید در شرایط اقلیمی متنوع و ایجاد اشتغال از مزایای کشت به روش گلخانه ای عنوان کرد.
کشت نشاء به روش گلخانه ای در هرمزگان هر سال اواسط مرداد تا پایان شهریور آغاز می شود و برداشت محصول از آبان تا اواسط فروردین و اسفند است./س