آموزش و پرورش برای طراز با آموزش و پرورش های برتر جهانی به سرعت در حال حرکت است و با کمک دولت و خیرین مدرسه ساز بزودی به این رتبه دست پیدا خواهد کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران حاجی بابایی در چهارمین جشنواره تجلیل از چندین مدرسه ساز در مورد روند پیشرفت آموزش و پرورش کشور گفت:آموزش و پرورش با سرعت بسیار زیاد به سوی طراز با آموزش و پرورش های برتر جهانی در حال حرکت است و برای رسیدن به این رتبه نیاز به کمک دارد.
وی ادامه داد:جهت گیری آموزش و پرورش در سال جدید تغییر یافته و با کمک خیرین مدرسه ساز روند اجرای فناوری جدید در مدارس با اختصاص بودجه 40 میلیارد تومانی تسریع یافته است و در سال جاری دو هزار میلیارد تومان اعتبار تسریع یافته است و در سال جاری دو هزار میلیارد تومان اعتبار مصوب نیز برای مدرسه سازی داریم.
حاجی بابایی تصریح کرد:در سال جاری فناوری جدید در 24 هزار مدرسه اجرا شده تعداد مدارس تیز هوشان دو برابر شده و سیصد مدرسه شاهد و ده هزار مدرسه قرآنی افزوده شده و برای 5/12 میلیون دانش آموز سالن ورزش و 220 استخر در حال ساخت است.
وی یادآور شد:کلاس ها باید چند رسانه ای شود و روش های علمی جدید در مدارس بکار گرفته شود و به سمتی حرکت می کنیم که در مدارس رقابت شدید علمی ایجاد شود.
**مدارس تهران در خور پایتخت نیست
حاجی بابایی در مورد وضعیت مدارس تهران اظهار داشت:علی رغم تلاش های بسیار وضعیت مدرسه سازی در شهر تهران به بدترین شکل صورت گرفته و مدارس شهر تهران در خود پایتخت نیست.
وی افزود:در تهران مدارسی با قدمت 50 سال وجود دارد که دانش آموز انگیزه نشستن در آن را ندارد.
حاجی بابایی تاکید کرد:مدارس پایتخت باید هوشمندسازی شوند و دانش آموزان باید به فعالیت های پژوهشی ترغیب شوند.
**اختصاص بودجه برای تامین انرژی مدارس از سوی دولت
در ادامه حاجي بابایی افزود:سال گذشته دولت مصوب کرد که 50 درصد هزینه انرژی مدارس از جمله برق،گاز و .. از محل یارانه ها تامین شود و در سال جاری نیز براساس مصوبه جدید،وزارت نفت موظف شد به مدارس سراسر کشور گاز رسانی کرده و دولت نیز 60 میلیارد تومان را برای تامین هزینه های تهیه وسایل گرمایشی و سرمایشی مدارس اختصاص داده است.
وی یادآور شد:دولت هر کدام از اداره های سراسر کشور را موظف به هوشمندسازی یکی از مدارس کشور کرده است و یک درصد بودجه کل کشور برای ورزش و 20 درصد برای آموزش و پرورش اختصاص داده خواهد شد.
**ضرورت تغییر مبانی کتب درسی
در ادامه حاجی بابایی خاطرنشان  کرد:هر سال کتب درسی 2 پایه در حال تغییر است چرا که باید کتاب درسی تعقل محور بوده و دانش آموز را به تعقل و پژوهش ترغیب کند و سطح علمی کتاب های درسی باید به گونه ای باشد که مطالب درسی را بارها برای دانش آموز تکرار کند.
وی تاکید کرد:براساس سند تحول بنیادین در سال های اخیر فعالیت های بسیاری در جهت رشد و تعالی دانش آموزان انجام شده و براساس این سند،آموزش و پرورش کشور باید بطور کلی دگرگون شود.
حاجی بابایی در مورد تغییر دوره ابتدایی این گونه بیان داشت:مقطع ابتدایی پایه آموزش است و برای اثرگذار تر بودن به 6 سال تغییر می یابد.
وی یادآور شد:معلم عزیزترین فرد در جامعه است و تا زمانی که معلم در قله ننشیند،دانش آموز به قله نمی رسد،به همین دلیل آموزش و پرورش با تلاش بسیار سعی در حرکت در این مسیر را دارد.
**تا تغییر نام خیرین بشدت برخورد می کنم
در ادامه حاجی بابایی اظهار داشت:علی رغم مشغله های بسیار با اشتغال در جمع خیرین مدرسه ساز حضور یافتم چرا که در چنین مجلسی تکلف نیست و همه برای موضوع مهم و تعیین کننده تربیت گرد هم آمدیم.
وی گفت:مسیری که خیرین مدرسه ساز در آن قدم برداشته اند مسیر تعریف شده عقلانی است که به خواست خداوند در آن قدم گذاشتند.
حاجی بابایی تاکید کرد:خیرین مدرسه ساز برای تحقق اهداف تربیتی همچون کوه پشت سر آموزش و پرورش هستند و در ساخت و تجهیز مدارس نقش مهمی دارند به همین دارند به همین دلیل با افرادی که بخواهند نام مدرسه ای که به نام خیرین مدرسه ساز احداث کننده،گذاشته شده را عوض کنند بشدت برخورد خواهم کرد.
وی با اشاره به زحمات بی دریغ خیرین مدرسه ساز افزود:بودجه پیش بینی شده برای اجرای فناوری های جدید در مدارس با کمک خیرین مدرسه ساز سه برابر شد و 4 میلیون متر مربع در سال تحصیلی جدید با همکاری های این افراد و دولت به مدرسه سازی اختصاص داده خواهد شد./ل
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار