به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ، خـطر ابتـلا به عفونت قارچی به خاطر استفاده از كفش های تـنگ، وجود رطوبت طولانی مدت پوست یا انجام جراحـات كوچك پوست یا ناخن افزایـش می یابد.
هر چند بسیاری از پوتین ها، پا را گرم می كند اما این كفش ها مقدار عرق پا را افزایش می دهد درحالی كه در این شرایط نپوشیدن جوراب باعث می شود كه هیچ چیزی برای جذب این عرق وجود نداشته باشد.
پوست قسمت پاشنه پا ضخیم است و به دلیل خشكی در آن ترك ایجاد می شود، برای برطرف كردن این حالت لازم است از نرم كننده ها مانند وازلین طبی استفاده شود و در كنار آن با پوشاندن پاها، آن ها را از آسیب ها حفظ كرد.
در این شرایط پوست كف پا، كلفت و ترك ترك می شود و موقع راه رفتن آزار و اذیت فرد را به دنبال دارد كه در این صورت افرادی كه دچار این بیماری هستند باید به ریشه بیماری توجه كرده و بیماری را درمان كنند.
جهت درمان پاشنه ترک خورده محل ترک را ۱۰ دقیقه در آب ولرم قرار داده و پس از نرم شدن پوست قسمت مرده پوست را با سنگ پا یا تیغ ریش تراش بتراشید تا به پوست زنده (قرمز ) برسید.سپس چند نوبت در روز به آن وازلین بمالید و روزی سه نوبت از پماد کلوبتازول استفاده نمایید./س