دکتر ناهید قطبی، رئیس همایش تغذیه و آلرژی در کودکان در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان
باشگاه خبرنگاران افزود: این همایش با هدف آلرژی های غذایی و وضعیت تغذیه در کودکان برگزار می شود.
وی گفت: نزدیک به 6 تا 8 درصد کودکان در دنیا آلرژی غذایی دارند و به دلیل ازدیاد ازدواج های فامیلی در کشورمان بروز آلرژی در کودکان بسیار زیاد است.
قطبی تصریح کرد: با پیشگیری تغذیه ای می توان از بروز آلرژی در کودکانی که از نظر ژنتیکی مستعد ابتلا به آلرژی هستند جلوگیری کرد.
رئیس این همایش اظهار کرد: تغذیه با شیر مادر، ادامه غذاهای تکمیلی همراه با شیر مادر تا پایان 2 سالگی، تاثیر آلرژن ها در بروز بیماری های کودکان از محورهای مورد بحث در این همایش است./ح