به گزارش
خبرنگارباشگاه خبرنگاران همدان؛ با توجه به افزایش غلظت هوا و ریزگرد ها در مناطق غربی و جنوبی کشور و افزایش حساسیت و آلرژی بین مردم متخصصان از عموم مردم می خواهند برای تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از بروز آلرژی مصرف سبزیهای برگ سبزتیره مثل اسفناج و كرفس ، ویتامینهای گروه C وA از جمله مركبات و هویج و ویتامینهای گروه B مانند غلات، گوشت،موادلبن، تخممرغ و..مصرف کنند.
به گفته متخصصان تغذیه مصرف چای سبز،روغن ماهی سیر و پیاز و روغن دانه كتان و كانولا به پیشگیری از بروز عوارض آلرژی كمك میكند./س