كارشناس اقتصادي گفت: فاز اول طرح هدفمند سازي يارانه ها براي بخش كشاورزي سهم توليد تعيين شده بود كه متاسفانه مورد بي توجهي مسئولان قرار گرفت و جايگاه كشاورزي آن طور كه بايد رشد نيافت.

غلامحسين طاهري در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران گفت: با توجه به افزايش قيمت محصولات كشاورزي اگر چنانچه دولت از كشاورزان حمايت نكند، آنها نمي توانند محصولات خود را با قيمت مناسب توليد و به بازارعرضه كنند.
وي ادامه داد: خريدهاي تضميني محصولات كشاورزان از حمايت هاي دولت است كه انتظار مي رود اين خريدها را با قيمت مناسب انجام دهد تا كشاورزان متضرر نشوند.
وي افزود: از ديگر راه كارهاي مناسب براي كاهش قيمت محصولات كشاورزي طرح يكپارچه سازي اراضي است.
طاهري گفت: با توجه به مشكل كم آبي كه به خصوص مناطق جنوبي كشور درگير آن هستند آبياري قطره اي نيز مي تواند موجب كاهش قيمت محصولات كشاورزي شود.
وي تصريح كرد: در اين ميان دلالان نيز نقش زيادي در افزايش قيمت محصولات كشاورزي دارند، زيرا زماني كه مشاهده مي كنند يك كشاورز براي فروش محصول خود با مشكل مواجه است، محصول وي را تا دو سوم قيمت خريداري كرده و در سردخانه ها نگهداري مي كنند سپس در فرصتي مناسب محصولات خود را تا دو برابر بيشتر از قيمت خريداري شده مي فروشند.
وي در پايان افزود: اگر در بخش كشاورزي و بازرگاني نظارت لازم صورت نگيرد در مدت زمان كوتاهي مجبور به واردات محصولات كشاورزي از ديگر كشورها هستيم./ک

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار