به دليل خوردن انواع غذاها و ميوه ها مقداري از اين مواد بر سطح دندان ها باقي مي ماند و براي از بين بردن اين مواد كه موجب رشد ميكروب و باكتري مي شوند بهتر است چند بار در طول روز مسواك بزنيد.

علي اينانلو جراح و دندان پزشك در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: براي درمان و جلوگيري از پوسيدگي دندان ها از خمير دندان هايي استفاده كنيد كه حاوي فلورايد هستند.

وي تصريح كرد: براي كاهش چسبندگي مواد مصرفي بر روي دندان ها از خمير دندان هايي استفاده كنيد كه حاوي پيروفسفات هستند و برخي ديگر از خمير دندان ها دردهاي دندان را كه از خوردن مواد سخت(گردو و پسته) و عواملي مانند سردي و گرمي هوا به وجود مي آيند كاهش مي دهد.

اينانلو در پايان عنوان كرد: ويژگي هاي يك خمير دندان مناسب اين است كه قدرت از بين بردن ميكروب هاي بوجود آمده در دهان را داشته باشد (ناشي از غذاهاي به جا مانده بر روي دندان ها) و بافت يكنواخت و نرمي داشته باشد، به لثه ها دندان ها و پوست دهان آسيب نرساند و بسته بندي آن طوري باشد كه همه شرايط براي ماندگاري و پايداري را داشته باشد./عط
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.