به گزارش
سرويس علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ دكتر پريسا ترابي، كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي با اشاره به اين كه گروه میوه ها در دومین ردیف هرم غذایی قرار دارند اظهار داشت: مصرف ميوه ها برای حفظ مقاومت بدن در برابر عفونت ها، ترمیم زخم ها، دید در تاریکی و سلامت پوست ضروری است و قربانیان سرطان اغلب افرادي هستند که در رژیم غذایی خود از مقدار میوه و سبزی کمتری استفاده می کنند .
دكتر پريسا ترابي افزود: میوه های غنی از ویتامین ث مانند مركبات، میوه های غنی از ویتامین آ شامل میوه های به رنگ زرد، نارنجی، قرمز و سبز تیره (طالبی، زردآلو و شلیل) و سایر میوه ها مانند سیب، موز، هلو، گلابی، انواع توت ها، گیلاس، انگور، هندوانه در گروه ميوه ها قرار دارند.
وي ادامه داد: ميوه ها منابع غني از انواع ویتامینها, آنتیاکسیدانها, انواع املاح و فیبر هستند و بهترین آنتیاکسیدانهای طبیعی در ميوه ها وجود دارد و شادابی، سلامت پوست و کاهش فرآیند پیری, مبارزه با عومل سرطان زا، از مهمترین خواص آنتیاکسیدانها است.
اين متخصص تغذيه تصريح كرد: میوه های غنی از ویتامین ث شامل انواع مرکبات مانند پرتقال، نارنگی، لیمو ترش، لیمو شیرین و انواع توت ها می باشد که در ترمیم زخم ها و افزایش جذب آهن نقش مهمی دارند و میوه های غنی از ویتامین آ عبارتند از طالبی، خرمالو، شلیل و هلو که مصرف این گروه نیز در جلو گیری از خشکی پوست، افزایش مقاومت بدن در برابر عفونت و سلامت چشم نقش مهمی دارند.
وي خاطر نشان كرد: طبق گزارش سازمان بهداشت جهاني، مصرف ناكافي ميوه و سبزي ها علت 31 درصد از بيماري هاي ايسكميك قلب و 11 درصد از سكته مغزي است و توصيه مي شود افراد بزرگسال سالم روزانه 2 تا 4 واحد ميوه مصرف كنند./ح