به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کردستان؛ خاتمی در کردستان گفت: یکی از مشکلات شایع در کودکان عدم تحمل غذا است و مطب پزشکان اطفال با تعداد زیادی از کودکان به آلرژی غذایی مواجه است.
وی با بیان اینکه، در هر دوره ماده آلرژیزا نسبت به سن متفاوت است و برای پیشگیری از حساسیت باید مواد حساسیتزا حذف شوند افزود: تغذیه بهعنوان یکی از مهمترین عوامل در رشد و تکامل کودکان بوده و رشد کودکان از دوران جنینی در رحم مادر شروع و تا دروان بلوغ ادامه دارد و این نیازمند توجه کافی به تغذیه کودک است.
رئیس انجمن طب کودکان کشور اضافه کرد: شیر مادر بهترین و کاملترین غذا برای رشد و نمو کودک تا 6 ماهگی است بعد از آن نیز تغذیه کمکی وارد چرخه غذایی میشود.
به گفته خاتمی، آلرژی غذایی در شیرخواران از مهمترین عوامل عدم تحمل تغذیه معمولی در برخی نوزادان از بدو تولد است.
به گفته رئیس انجمن طب کودکان، عامل آلرژی غذایی ارثی و از والدین به کودکان منتقل شده و در ابتدای کودکی بهصورت عدم تحمل به پروتئین (شیر گاو یا شیر مایع) خود را در قالب استفراغ، دلدرد، اسهال یا یبوست نشان میدهد./ب