دانشمندان در نظر دارند از ترکیبات موجود در فلفل قرمز هندی برای کاستن از عوارض عمل جراحی با هدف کاهش وزن استفاده کنند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک  دانشمندان در نظر دارند از ترکیبات موسوم به کپساسین که در فلفل قرمز وجود دارد و باعث احساس سوزش می شود، برای کاهش عوارض ناشی از یک عمل جراحی استفاده کنند که هدف از آن کاهش وزن در افراد است.

این عمل جراحی شامل قطع یک رشته عصبی بین مغز و معده فرد است که وگاتومی نامیده می شود ولی در شیوه تازه، کپساسین می تواند فیبرهایی را در عصب مورد نظر هدف قرار دهد یعنی فقط اعصابی را که از معده به مغز پیام ارسال می کنند هدف قرار دهد.

به دیگر سخن، این ماده باعث می شود عصب هایی را که از معده به مغز پیام می رسانند، قطع و اعصابی که از مغز به معده پیام رسانی می کنند بدون تاثیر قرار می دهند.آزمایش های اولیه روی موش ها انجام شده است و نشان می دهد که با کمترین تاثیر جانبی در یک سال، هفت درصد از وزن حیوان کاسته شده است.

چاقی از جمله مشکلات جوامع امروزی به شمار می آید که با بیماری های قلبی و عروقی و دیابت نوع دوم در ارتباط است.

 دانشمندان امیدوارند راه هایی را با آسیب بسیار کم برای لاغر شدن افراد بیابند.  /س
برچسب ها: فلفل ، کمک ، چاقی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.