مصرف مواد حاوی افزودنی‌ها و غذاهای فرآیند شده مانند سوسیس، کالباس، کنسروها و ترشیجات کارخانه‌ای موجب بالا رفتن فشارخون می‌شود.

به گزارش سرويس علمي،‌ پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ سمانه عزیزی، کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشكي گفت: باید مصرف نان‌ها و مواد کربوهیدراتی تصفیه شده که از آردهای سفید و بدون سبوس تهیه می‌شوند، به حداقل رسيده و از نان‌های سبوس دار مانند نان جو در رژیم غذایی استفاده شود.

سمانه عزیزی توصیه کرد: لازم است براي حفظ سلامت بدن، به جای نمک از سبزیجات تازه یا خشک، ادویه جاتی مانند زردچوبه و دارچین، پودر سیر و آبلیموی تازه استفاده شود و از خوردن آجیل‌های شور، چوب شور و چیپس پرهیز کرد.

وی ادامه داد: از ديگر راهكارهاي مقابله با بيماري‌ها، مصرف حداقل سه بار در هفته ماهی و خوردن گوشت سفيد به جاي گوشت قرمز است.

عزیزی اضافه کرد: از آنجایی که بسیاری از افراد مبتلاء به فشار خون از بیماری خود آگاه نیستند و این بیماری می‌تواند برای سال‌ها بدون آنکه هیچ علائمی در شخص مبتلاء بروز دهد بی سر و صدا وجود داشته باشد، توصیه می‌شود که افراد فشار خون خود را به طور منظم کنترل کنند.

وی گفت: پرهیز از استرس، انجام ورزش‌هایی مانند دوچرخه‌سواری، شنا و پیاده‌روی به مدت سه بار درهفته و هر بار سی دقیقه، موجب پایین آمدن فشار خون می‌شود./ح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار