پرند ادامه داد: باید به سمتی حرکت کنیم که در کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت مشکل اشتغال کشور را رفع کنیم و در این راستا آموزشهای مهارتی شرط بسیار مهم و اساسی برای رفع معضل بیکاری و ایجاد اشتغال است.
رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با اشاره به تصویب نظام جامع مهارت و فناوری در ابتدای آبان ماه سال گذشته، اظهار داشت: این نظام شامل سه بخش آموزش مهارت و فناوری، نظام صلاحیت حرفه ای و نظام شرایط احراز اشتغال است که باتوجه به پتانسیل و جایگاهی که برای آن درنظرگرفته شده براساس آن مشکلات بخش خصوصی در حوزه آموزش فنی وحرفه ای برطرف خواهد شد.
وی تصریح کرد: سند راهبردی مهارت و فناوری با هشت راهبرد، 27 سیاست و 250 برنامه براساس سیاست های کلی اشتغال، برنامه پنجم توسعه، نقاط قوت و کلیدی فعالیت های گذشته سازمان و جلوگیری از اعمال سلیقه و ایجاد انگیزه بیشتر درکارکنان، طراحی و به تمامی مدیران کل ابلاغ گردیده است.
وی همچنین پیگیری ایجاد ساختار و چارت سازمانی جهت 271 مرکز آموزش فنی وحرفه ای کشور را از دیگر برنامه های سازمان اعلام کرد و گفت: در این راستا دو هزار سهمیه استخدامی سازمان جهت تغییر وضعیت مربیان حق التدریس به پیمانی در سالجاری در دستور کار قرارگرفته است.
پرند بیان داشت: در سال جاری طرح های پژوهشی به صورت گسترده توسط مربیان سازمان آموزش فنی وحرفه ای اجرا می شود./س