خدرایی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک افزود: به حداقل رساندن کودهای شیمیایی در تولید محصولات کشاورزی به منظور حفظ سلامت منابع آب و خاک و نیز مصرف صحیح کودهای آلی و زیستی باید در دستور کار کشاورزان قرار گیرد.
وی اظهارداشت: استفاده بی رویه از کودهای شیمایی در تولیدات زراعی و باغی باعث از بین رفتن مواد مغذی آنها و تجمیع باقی مانده های سموم در محصولات شده و در نهایت علاوه بر زیان مادی اثرات سوء بر کیفیت هم دارد.
استفاده از کودهای کمپوست و ورمی کمپوست از پسماندهای فسادپذیر خانگی و کشاورزی تعیین ناظرین کشاورزی برای تولید محصول گواهی شده(سالم و ارگانیک؟) از راهکارهای ارتقای کیفیت است./س