مهدی عیسیزاده در گفتوگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ارومیه اظهار داشت: این مشکل در حوزه انتخابیه میاندوآب، تکاب و شاهیندژ به مراتب جدیتر است و از این رو میطلبد برای این موضوع چارهاندیشی شود.
وی تصریح کرد: در حوزه انتخابیه میاندوآب، تکاب و شاهیندژ 85 هزار هکتار دشت وجود دارد که در حدود 42 هزار هکتار آن، کشاورزان به کاشتن چغندرقند مشغول هستند ولی محصول چغندرقند آنها خریداری نمیشود زیرا ظرفیت کارخانه اندک است و قادر به خرید همه محصولات نیست.
وی با بیان اینکه در ارتباط با چاههای آب نیز مسائل زیادی وجود دارد، ادامه داد: چندی پیش در صحن علنی مجلس شورای اسلامی پیرامون این موضوع نیز صحبت شد چراکه سوخت و برق مورد نیاز در این حوزه تامین نمیشود.
عیسیزاده با بیان اینکه در هفتههای اخیر یکی از محوریترین مباحث مطرح شده در مجلس پیرامون موانع منابع طبیعی بود، بیان داشت: نخستین و مهمترین ظرفیت استان ما به کشاورزی و دامپروری مربوط میشود ولی فعالان این عرصه برای توسعه دامنه اقدامات خود به طور پیوسته با موانع عمده روبهرو هستند.
وی قیمت خرید شیر از دامدار توسط دولت را بسیار پایین قلمداد کرد و گفت: شیر با قیمت پایه بسیار پایین از دامدار خریده میشود و در مورد خرید گندم نیز این مسئله وجود دارد، پس باید تمهیدات اساسی اندیشیده شود.
وی همچنین ادامه داد: برای این محصول قیمت پایه تعیین شده 395 تومان بود ولی با اعتراض نمایندگان مردم در مجلس به 420 تومان افزایش یافت؛ در حالی که گندم با 550 تومان تولید میشود و این نرخگذاری مترادف با متضررشدن کشاورز است.
نماینده مردم میاندوآب، تکاب و شاهیندژ در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: این مسائل و معضلها در حضور وزیر هم مطرح شد که وی در مقابل این مطالب حرفی برای گفتن نداشت و در واقع تسلیم بود./س