وی با اشاره به ویژگیهای این سامانه اظهار داشت: یکپارچه نمودن ورود به سامانهها با یک رمز عبور اختیاری، امکان استفاده از ابزارکهای اطلاعاتی مستخرج از اطلاعات سامانهها، امکان استفاده از سرویسهای موجود در یک سامانه توسط سامانههای دیگر و تبادل اطلاعات بین سامانههای مختلف از جمله ویژگیهای این سامانه است.
مدیر نرمافزار مرکز مدیریریت حوزههای علمیه خواهران با بیان اینکه این سامانه میتواند به عنوان میز کار مورد استفاده قرار گیرد، افزود: ورود مستقل به سامانهها نیز همچنان امکانپذیر خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: این سامانه امکان دسترسی همزمان با هشت سامانه شامل اتوماسیون مکاتبات، آموزش، پذیرش2، پذیرش3، سما، اینترنت، هلپدسک و مشاهده ساعت کاری را فراهم میکند.
شاکر آرانی این سامانه را از نوآوریهای مفید در عرصه فناوری اطلاعات برشمرد و افزود: در میان مراکز حوزوی و همچنین در میان ادارات و مراکز مستقر در استان قم، مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران، نخستین مرکزی است که به این سامانه مجهز میشود و حتی در میان سازمانها و وزارتخانههای کشوری این مرکز به عنوان یکی از نخستین مراکزی است که پرتال تجمیعکننده خدمات الکترونیک را به خدمت میگیرد.
وی با بیان اینکه با استفاده از این سامانه امکان ایجاد خدمات جدید با استفاده از ترکیب خدمات مستقل هر یک از سامانههای نرمافزاری فراهم میآید، خاطرنشان کرد: امکان استفاده از خدمات یک سیستم در سیستمهای دیگر از جمله قابلیتهای دیگر این سامانه است./ج1