نویسنده کتاب "جریان شناسی انتخابات دهم ریاست جمهوری ۸۸" تاکید کرد که این کتاب را برای جلوگیری از تحریف وقایع انتخابات ریاست جمهوری نوشتم.

به گزارش خبرنگار دانشگاه باشگاه خبرنگاران، عبدالله گنجی نویسنده کتاب "جریان شناسی انتخابات ریاست جمهوری دهم" در مراسم رونمایی این کتاب در مورد انگیزه اش نوشتن اين کتاب اظهارداشت: بايد براي رشد در فضاي انقلاب اسلامي و جلوگيري از تحريف تاريخ آن ثبت شود.

گنجی با بيان اينکه بسياري از تاريخ نويسان بودند که وقایع انقلاب اسلامی را ثبت کردند، گفت: بسیاری از اشخاص بودند که از صدر انقلاب اسلامی تاریخ‌ انقلاب اسلامی را نوشتند ولی امام خمینی (ره) از آنها اعلام برائت کرد و همان جا بود که حضرت امام(ره) فرمودند ملاک حال فعلی افراد است.

تحلیلگر مسائل سیاسی به تاريخ نويسان که بحث مشروطه و ملی شدن صنعت نفت را ثبت کرده‌اند اشاره کرد و گفت: در آن زمان نگارش تاريخ فقط وقایع‌الاتفاقیه بود و حتی برخی جهت‌گیری‌ها شخصی و یا گروهی نیز در آن تاریخ‌نگاری‌ها مشاهده می‌شد.

وی همچنین با تاکيد بر اينکه من احساس کردم یک مجموعه‌ای که احزاب و جریانات سیاسی را به صورت موردی بررسی کرده باشد، وجود ندارد، تصريح کرد: ممکن است شايد در‌ آينده کسانی وقایع را به گونه‌ای دیگر توصیف کنند؛ به همین دلیل برای پيشگيري از تحریف وقایع انتخابات ریاست جمهوری این کتاب را نوشتم.

گنجی به بيان خصوصیات کتاب جریان شناسی انتخابات دهم ریاست جمهوری 88 پرداخت و گفت: در این کتاب از پشت پرده‌ها و اسناد طبقه‌بندی شده استفاده نکردم و هر چه در آن مطرح شده است آشکار است، به عنوان مثال بیانیه‌ها و ... که علنی طرح شده است ولی بیشتر بر روی موضع‌گیری آنها تاکید کردم.

نویسنده کتاب جریان شناسی انتخابات دهم ریاست جمهوری 88 در مورد نکته برجسته کتاب اذعان کرد: در این کتاب من خودم بین خود و خدا به حجت رسیدم و از همه گزینه‌هایی که برای علت‌های حوادث انتخابات مطرح شده بود، استفاده کردم ولی در نهایت گزینه‌ای که برای خودم حجت بود را برجسته کردم.

وي به گزینه‌های مطرح شده در مورد علت اتفاقات بعد از انتخابات اشاره کرد و اظهار داشت: مناظره احمدی‌نژاد و موسوی، فتنه از پیش طراحی شده که موسوی در جریان آن نبوده است و واکنش نسبت به شکست را از گزینه‌های مطرح شده برای اتفاقات بعد از انتخابات است.

گنجی با بیان اینکه من به نتیجه‌ای نرسیدم که دلیل این اتفاقات مناظره است، تأکید کرد: در این اتفاقات اصل نظام و ولایت فقیه آماج اهداف دشمن بود.

جانشین سازمان بسیج دانشجویی با بیان اینکه فتنه 88 طراحی شده بود اما آقای موسوی نیز در جریان این طراحی بود، تأکید کرد: 11 ماه قبل از انتخابات در جلسه‌ایی که خرداد 87 اصلاح‌طلبان داشتند، اصلاح‌طلبان به بررسی موضوع چگونگی گرفتن قدرت پرداختند.

این تحلیلگر مسائل سیاسی اضافه کرد: موسوی در مصاحبه‌ایی به تجمع در کف خیابان‌ها اشاره می‌کند و در جواب پاسخ خبرنگار با فرض پیروزی در انتخابات به تجمع‌های چشم‌گیری اشاره می‌کند و می‌گوید این کار با فشار بر رهبری اتفاق می‌افتد.

گنجی در ادامه اضافه کرد: با فرض شکست در انتخابات، موسوی بیان می‌کند که انتخابات بخشی از تغییر است و می‌گوید من پیامم را به جوان‌ها رساندم که این نشان می‌دهد این تغییر آگاهانه و با طراحی قبلی صورت گرفته است.

وي با بيان اينکه در ابتداي کتاب نگاه رهبری و امام خمینی(ره) را به عنوان شاخص مطرح کردم، خاطرنشان کرد: در بخش آخر کتاب به چهره‌هایي که در احزاب و تشکل ها حضور ندارند، اما شخصيت هاي تأثیرگذار به شمار می‌آیند، پرداخته ام.
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار