حس غمگيني در وجودش به وجود آمده انگار که فيلم زندگي اش را روي ريتم آهسته گذاشته باشند احساس يأس و ناميدي کرده و هيچ انگيزه اي ندارد، از جمع و کارهاي روزمره دوري کرده و دوست دارد که تنها باشد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران، افسردگي واقعيتي که ربطي به احساسات جواني و دلتنگي هاي بچگي ندارد احساس غم، پايين آمدن اعتماد به نفس، احساس خستگي، تحريک پذيري عصبي، سکوت، دوري از جمع از نشانه هاي آن است گاهي چنان شديد مي شود که تمام زندگي فرد را تحت شعاع قرار مي دهد.
انسان ها نيز مانند گياهان محتاج نور هستند وقتي جهان مثل گل خانه ها تاريک مي شود هم جسم و هم روان ما پژمرده ميشود همه چيز زير سر کم بودن نور است بازياد کردن نور محيط مي توان از حس افسردگي رها شد.
درهمه انواع افسردگي اندوه ديده مي شود که اين احساس غمگين و پوچ در بيشتر ساعات روز ظاهر مي شود که اين غمگيني با آن احساس غمگيني که گاه و بيگاه سراغ همه مي آيد فرق دارد.
حمايت عاطفي از افراد مبتلا به افسردگي بخصوص سالمندان بسيار موثر بوده و بايد سعي کرد باصبر و حوصله به صحبت هايشان گوش کرد.
افراد افسرده از افکار تيمي دوري کنند
رضواني روانشناس درگفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: علائم افسردگي، نااميدي، کاهش انگيزه فعاليت، اختلالات عمده در خواب و خوراک، احساس گناه، افکار يا رفتار خودکشي مي باشد.
 وي ادامه داد: نه تنها بزرگسالان افسرده مي شوند بلکه بچه ها و نوجوانان نيز به افسردگي که بيماري قابل علاجي است مبتلا گرديده و کودکاني که زير فشار استرس هستند در معرض خطر بيشتري براي افسردگي مي باشند.
رضواني خاطرنشان کرد: پياده روي و قدم زدن براي سالمندان و ترغيب به تفريح مورد علاقه براي جوانان تا حدود زيادي در بيماري افسردگي موثر بوده است.
وي اظهار داشت: افراد افسرده بايد فکر و چشمشان را درگير انجام فعاليتي کنند تا از به ياد آوردن موارد منفي جلوگيري شود./ز
گزارش از ريحانه جمشيدي
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار