به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران خوزستان ،محمد قاسمينژاد اظهارداشت: در كشت بهاره بالغ بر 12 هزار هكتار از اراضي به زيركشت ذرت برده شد و براي كشت تابستانه نيز پيشبيني ميشود كه بيش از 100 هزار هكتار به كشت اين محصول اختصاص يابد.
وي به كاشت ذرت در استان در دو مقطع زماني اشارهكرد و افزود: كاشت ذرت در خوزستان در دو مقطع بهاره و تابستانه انجام ميشود كه كاشت بهاره از دهه اول اسفندماه آغاز و برداشت آن تا پايان خردادماه ادامه مييابد. كاشت تابستانه نيز از دهه سوم تيرماه شروع و تا اواسط مردادماه ادامه يافته و برداشت آن از دهه اول آبانماه شروع و تا ابتداي ديماه ادامه مييابد.
سرپرست توليدات گياهي جهاد كشاورزي خوزستان با بيان اينكه عمده كشت استان يعني 92 درصد كشت به صورت تابستانه است، تصريحكرد: ميزان متوسط عملكرد در واحد سطح ذرت علوفهاي استان 55 تن و براي ذرت دانهاي حدود 3/7 تن در هر هكتار است.
وي با اشاره به اينكه 85 درصد كشت ذرت در شهرستانهاي شمالي استان يعني شوش، دزفول و انديمشك صورت ميگيرد، گفت: از ديگر شهرستانهاي ذرت كار استان ميتوان بهبهان، شوشتر، گتوند، اهواز، باغملك و ايذه را نام برد.
قاسمينژاد خاطرنشانكرد: استان خوزستان با اختصاص حدود 35 درصد از سطح كاشت كل ذرت دانهاي كشور و توليد حدود 32 درصد آن براي پنجمين سال مقام اول را در سطح كشور به خود اختصاص داده است./ب