به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک:یکی از مهم ترین عوامل ایجاد فساد نگهداری مواد غذایی در دمای نامناسب است وتوصیه میشود که موادغذایی از جمله شیروفراورده های ان از تولید تا مصرف در دمای یخچال یعنی حدود 4 درجه سانتی گراد نگهداری شوند.
برای نگهداری کوتاه مدت مواد پروتئینی مانند گوشت،دمای یخچال وبرای نگهداری بلند مدت ان دمای فریزر 18 سانتی گراد پیشنهاد میشود.
غذاهایی که دیر فاسد میشوند مانند برنج یا ارد گندم،اگر در شرایط نامناسب دمایی قرار بگیرند افت زده میشوند،بید برنج وشپشک ارد گندم از فسادهای رایج هستند.
حبوبات نیز در شرایط نگهداری گرم،افت زده میشون،همچنین بهتر است شیر وفراورده های ان،گوشت وانواع سس مایونز در دمای بین 15 تا 20 درجه سانتی گراد نگهداری شود./س