رئیس سازمان دامپزشکی از تولید 950 هزار تن گوشت قرمز در طول سال در سطح کشور خبر داد و گفت: یک میلیون و 600 هزار تن گوشت مرغ نیز در این مدت تولید شده است

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بيرجند؛سید محسن دستور اظهار کرد: همچنین در این مدت 9.5 میلیون تن شیر و 700 هزار تن تخم مرغ در سطح کشور تولید شده است.

وی تمامی قرنطینه‌‌های کشور را 140 واحد عنوان کرد و افزود: 225 واحد کشتارگاه طیور صنعتی و 60 واحد کشتارگاه دام صنعتی نیز در کشور فعال هستند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی از اجرای طرح هویت‌دار کردن دام‌ها با هدف مبارزه با بیماری‌های دامی در پنج استان کشور خبر داد و تصریح کرد: این استان‌ها شامل خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی، کرمان و هرمزگان است.

دستور ادامه داد: این طرح جزو برنامه‌های سال جاری این سازمان است و در دستور کار قرار گرفته است.

وی با اشاره به تجهیز کشتارگاه‌ها به پیش سرد گفت: این کار باید در تمامی کشتارگاه‌های سطح کشور انجام شود که در این راستا در خراسان جنوبی دو کشتارگاه به پیش سرد مجهز شده‌اند./س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.