مدیر روابط عمومی جهاد كشاورزی استان تهران، با اشاره به اینكه در كشور ایران علم با اعتقادات و ارزشها عجین شده است، گفت: یكی از ویژگی های بارز جهاد كشاورزی برخورداری از دیدگاه ارزشی و پرهیز از نگرش صرفا اقتصادی به تولید است.

'فتح الله عباسی' در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران رودهن با بیان این مطلب اظهار داشت: در عرصه كشاورزی، تولید به عنوان یك عبادت نگریسته می شود و ارزش های معنوی سبب پربركت شدن و عنایت خداوند به این قشر زحمتكش و قانع جامعه می شود.

مدیر روابط عمومی جهاد كشاورزی استان تهران، بخش كشاورزی را همچون موسم حج دانست كه عمل بر اساس تقویم زمان بندی در آن بسیار اهمیت دارد و اگر زمان برداشت محصول، آبیاری، مبارزه با آفات و ... در تقویم زمان بندی صورت نگیرد، تمامی تلاش ها بی ثمر و خسارات جبران ناپذیری گریبانگیر كشاورز، كشور و تمامی دست اندركاران بخش كشاورزی می شود.

عباسی افزود: از این رو پس از برنامه ریزی های كاملا منسجم و مدون، جلساتی مستمر و ماهانه با تمامی مسوولان و روسای بخش های كشاورزی برای ارزیابی روند كار، رفع نقاط ضعف و بهره مندی از نقاط قوت برگزار می شود تا فرصت سوزی در این بخش مهم وحیاتی صورت نگیرد.

وی گفت: با اینكه غالبا تصور می شود استان تهران استانی مصرف كننده است و اراضی مزروعی چندانی ندارد، ولی این بخش در تولید بسیاری از محصولات كشاورزی اعم از شیر، گوشت قرمز، تخم مرغ، گیلاس، قارچ ، گل شاخه بریده، ذرت علوفه ای و ... رتبه نخست كشوری را كسب كرده است.

مدیر روابط عمومی جهاد كشاورزی استان تهران، وجود بهره برداران دانش بنیان و با سواد و غالبا تحصیلكرده بخش كشاورزی و استفاده از مراكز علمی و تحقیقاتی كشور برای تولید محصولاتی متفاوت و مرغوب را امری مهم و عامل موفقیت دانست و گفت: برخی از بهره برداران این استان در زمینه های علمی از بخش كشاورزی نیز پیشی می گیرند.

وی برنامه ریزی دقیق و منسجم سازمان را همراه با حمایت، هدایت و نظارت كامل بر تمامی بخش ها و شهرستان های استان را عامل دیگر موفقیت این بخش عنوان كرد و گفت: تمامی مجموعه های این سازمان دارای برنامه مدون و مكتوب هستند و اهداف آنان كاملا مشخص است بطوریكه از كوچكترین امور تا بزرگترین آن در این برنامه گنجانده شده است.

مدیر روابط عمومی جهاد كشاورزی استان تهران گفت: این بخش برای نیروهای خود ارزشی خاص قائل است و تلاش دارد تا همچنان انگیزه های الهی را در كنار تولید در جامعه كشاورزان تقویت نماید از این رو است كه كشاورزان دست در دل سنگ می برند و روزی خود را از خداوند طلب می كنند و برای تولید محصولات مرغوب و سالم و عرضه آن به هموطنان خود از هیچ تلاشی فروگذار نمی كنند.

وی با اشاره به حساسیت بخش جهاد كشاورزی به تغییر كاربری اراضی زراعی و اهمیت بسیار زیاد شهرستان دماوند، خاطرنشان كرد: این امر به حدی حائز اهمیت است كه دست اندركاران این بخش حتی جانشان را برای حفظ اراضی كشاورزی و تامین امنیت غذایی كشور به خطر می اندازند.

عباسی اذعان داشت: جهاد كشاورزی برای ترقی و پیشرفت در عرصه های كشاورزی هر گونه انتقادی را می پذیرد، انتقاد را به معنای ضدیت تلقی نمی كند و برای دستیابی به بهترین راه حل در اسرع وقت و جهاد ریشه ای هر انتقاد سازنده ای را با جان و دل پذیرا می شود.

وی با اشاره به حاكمیت فرهنگ مدیریت جهادی در این سازمان و سرایت آن به زیرمجموعه و كشاورزان تصریح كرد: فرهنگ جهادگونه این سازمان علقه ای عمیق بین افراد و مدیران ایجادكرده است تا با صمیمیت یكدیگر را یاری نمایند.

مدیر روابط عمومی سازمان جهاد كشاورزی استان تهران از حركت دانش بنیان شهرستان دماوند در عرصه كشاورزی خبر داد و گفت: خوشبختانه این منطقه بر خلاف سالهای گذشته ارتباط تنگاتنگی با مراكز علمی برقرار كرده است و اینك به عنوان قطب كشاورزی در منطقه مطرح است./س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.