به گزارش
سرويس بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا، با انجام عملكردهاي ساده در رژيم غذايي مانند خوردن
ماهي ميتوان از سرطان پيشگيري كرد و به بهبودي رسيد.
براساس گزارشي كه دانشمندان روي 41 مطالعه در مورد مصرف ماهي و ابتلا به سرطان كولوركتال انجام دادند، مصرف ماهي عاملي براي پيشگيري از سرطان است.
اين گزارش ميافزايد كه اثر حفاظتي مصرف ماهي در سرطان ركتوم بيشتر از
سرطان روده بزرگ است. با توجه به آمار به دست آمده از اين گزارش، خوردن ماهي خطر ابتلا به سرطان ركتوم را 21 درصد كاهش ميدهد و اين در حالي است كه با مصرف ماهي سرطان روده بزرگ 4 درصد كاهش مييابد.
شايان ذكر است كه سرطان كولوركتال، سومين علت عمده مرگ ناشي از سرطان در جهان غرب است./عط