مدیر جهاد کشاورزی نکا گفت: شهرستان نکا سالانه 2 هزار و 337 تن تولید گوشت قرمز دارد که چهار درصد تولیدات استان را داراست.

به گزارش خبر نگار باشگاه خبرنگاران مازندران ، حسن سلیمی سطح زیر کشت محصولات زراعی و باغی نکا را53 هزار و 800 هکتار اعلام کرد و بیان داشت: از این مقدار سطح زیر کشت 46 هزار و 800 هکتار سطح زیر کشت زراعی است که به‌طور میانگین سالانه 475 هزار و 600 تن محصول می‌دهد.

مدیر جهاد کشاورزی نکا ادامه داد: شهرستان نکا در بخش محصولات باغی 6/4 درصد تولیدات استان را داراست که در این رابطه رتبه ششم استان را به خود اختصاص داده است.

این مسئول گفت: در تولیدات دامی نیز شهرستان نکا با تولید 19 هزار و 755 تن معادل سه درصد تولیدات استان را داراست./س

برچسب ها: گوشت ، قرمز ، نکا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.