قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: در صورتی که پس از کشتار دام، لاشه ۲۴ ساعت در یخچال‌های صنعتی نگهداری شوند، بیماری تب کریمه‌کنگو قابل کنترل است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران وی با اشاره به شیوع بیماری تب کریمه‌کنگو در کشور خاطرنشان کرد: شیوع این بیماری سه سال است که در مازندران اتفاق افتاده و هر سال یک نفر به این بیماری دچار شد که با اقدامات درمانی مناسب این بیمار درمان شده و هیچ یک از عوامل بیمارستانی را نیز آلوده نکرد.

این مسئول تاکید کرد: این ظرفیت در دانشگاه علوم پزشکی مازندران وجود دارد که برنامه‌ای آموزشی برای کارکنان واحدهای قصابی و کشتارگاه‌ها ایجاد شود.

قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی در مازندران یادآور شد: وزرات کشور به خوبی وظایف دستگاه‌ها را برای ساماندهی سگ‌های ولگرد به طور شفاف مشخص کرد.

بابا محمودی در ادامه خاطرنشان کرد: روزانه 3 هزار نفر در جهان به علت ابتلا به بیماری‌های روده‌ای جان‌شان را از دست می‌دهند و بیش از سه میلیون و 200 مرگ در سال ناشی از اتبلا به اسهال در جهان اتفاق می‌افتد./س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.