به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قزوين محصول عدس اين منطقه، بدون استفاده از سمومو كودهاي شيميايي و به طور كامل ارگانيك توليد مي شود
اقليم مناسب ، بارندگي کافي و وجود زمينهاي مرغوب باعث شده کشت عدس و ديگر حبوبات در اين منطقه رونق بيشتري داشته باشه .
همت زاده مسول خدمات جهاد کشاورزي بخش کوهينپيش بيني کرد :در هرهکتار بين 350 تا 400 کيلو گرم عدس برداشت شود .
پزشکان معتقدند پروتيين عدس 2 برابر پروتيين ديگر غلات است و بعلت داشتن آهن فراوان ، موجب افزايش خون در بدن مي شود./س