مدیرکل شیلات مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران گفت: این استان بادارا بودن این تعداد واحد تولیدی سالانه توان تولید 80 میلیون قوطی کنسرو را دارند.
حبیب نژاد با اشاره به اینکه 400 واحد تولید محصولات شیلاتی در کشور فعالیت می کنند از 115 واحد تولید کنسرو ماهی در کشور 12 واحد نیز در استان فعال است.
وی عمده ترین مشکل واحدهای تولیدی محصولات شیلاتی را مشکل سرمایه در گردش بیان کرد که توجیه پذیری واحدهای صنعتی را با چالش مواجه کرد.
مدیرکل شیلات مازندران انباشت محصول در یک فصل و نبود آن در فصل دیگر را نبود بسته بندی مناسب در فصلی که محصول فراوان است برشمرد.
به گفته حبیب نژاد سالانه 150 میلیون تن محصولات دریایی در دنیا تولید می شود./س