به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران بندرعباس هرمز اميري افزود: طرح كاليبراسيون واحدهاي صنفي در آستانه روز ملي اصناف (اول تير ماه) با هدف تكريم حقوق شهروندان و خريداران با همكاري اداره غذا ، دارو واستاندارد منطقه آزاد قشم راه اندازي شده است.
وي تصريح كرد: اين طرح در صنوف مختلف به ويژه عرضه كنندگان مواد غذايي، ميوه فروشي ها، سوپرماركت ها، فروشگاههاي موادي پروتئيني و گوشت و فعالان طلا و جواهر درسطح جزيره قشم با جديت پيگيري و اجرا مي شود.
مدير امور اصناف سازمان منطقه آزاد قشم گفت: اجراي دقيق طرح استاندار سازي توزين كالا در واحدهاي صنفي جزيره قشم از موارد قانوني است و با متخلفان براساس قانون نظام صنفي و با حمايت مراجع قانوني برخورد میشود./س