به
گزارش
خبرنگارباشگاه خبرنگاران اراک ، زمانی که این گیاه برداشت می شود
اگر به طور سریع خشک شود ، چای سبز تولید شده و اگر مدت زمانی آن را
قراردهند تا عملیات تخمیر بر روی آن انجام سپس به آرامی خشک شود چای سیاه
تولید می شود .
چای
سیاه بیش از 50 نوع خاصیت دارد که به طور علمی به اثبات رسیده است .
گفتنی
است مصرف چای موجب رفع خستگی ، آرامش ، شل شدن ماهیچه های قلب می شود و به
دلیل این که کافئین دارد چای سریع جذب خون می شود وبیشتر به عنوان ماده ی
آرام بخش شناخته می شود .
باید
خاطر نشان کرد چای اگر خوب دم کشیده باشد ، اثر بخشی بسیار زیادی دارد ولی
اگر چای به خوبی دم نکشیده باشد یا این که جوشیده باشد ، اثرات درمانی خود
را از دست می دهد .
جالب
است بدانید که یک چای دم کشیده دارای رنگ نارنجی است و مصرف چای تازه دم
می تواند ، سردرد های ناشی از کار روزانه یا خستگی را از بین می برد بنابر
این توصیه می شود پس از کار روزانه حتما چای بنوشید ./س