به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بندرعباس طهماسب غلامپور افزود: پیش بینی می شود از این میزان سطح زیرکشت، 19 هزار و 500 تن محصول انبه برداشت شود.
وی "سبز انبه"، "چارک"، "کلکسرخ"، "مشک"و" هلیلی" را از انواع محلی و "لانگرا"،" سندی" و" آلفونسو" را از جمله انواع وارداتی درخت انبه عنوان کرد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با بیان اینکه هرمزگان به لحاظ تولید و سطح زیرکشت انبه رتبه اول را به خود اختصاص داده است گفت: میناب، رودان و بندرعباس به ترتیب عمده مناطق نولید در استان است.
غلامپور افزود: بهره برداران از اواسط خرداد اقدام به برداشت انبه رسیده می کنند.
گلدهی درختان انبه از اواخر دی و زمان برداشت میوه سبز آن از اوایل اردیبهشت آغاز می شود و زمان برداشت انبه رسیده از اوایل خرداد آغاز و تا اواسط مرداد ادامه دارد./س