اکرم پایدار در گفت و گو با
خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج اظهار کرد: روزانه هزاران هزار ماده از غذاهای مختلف وارد کبد می شود که این ارگان حیاتی نسبتا کوچک، به عنوان پالایشگاه بدن، کار سم زدایی را از این مواد انجام می دهد.
وی افزود: بر اساس تغییراتی که پالایشگاه بدن بر روی این مواد غذایی انجام می دهد، بخشی از آن ها به مواد مفید و مغذی برای بدن ما تبدیل می شوند و برخی دیگر نیز به صورت مواد مضر و سمی در می آیند.
پایدار ادامه داد: استفاده از خوراکی های حاوی رنگ ها، نگه دارنده ها، افزودنی ها و فست فود ها در رژیم غذایی، میزان تولید سم بدن را نیز افزایش می دهند که در سال های اخیر با ورود مواد شیمیایی و مصنوعی در برنامه غذایی، کبد نیز با امکان خطر تخریب سریع تری مواجه شده است.
این کارشناس آزمایشگاه دانشگاه علوم پزشکی یاسوج توصیه نمود: از آنجایی که قدرت خنثی کردن رادیکال های آزاد و میزان آنتی اکسیدان ها در برخی میوه ها و سبزیجات بیشتر است، می توان برای مقابله با تاثیر مخرب مواد شیمیایی، به میزان بیشتری در رژیم غذایی روزانه از آنها استفاده کرد. /س