به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گيلان : بهار نارنج همان شکوفه درخت نارنج است که در فصل بهار می روید و در پاییز و زمستان جای خود را به میوه نارنج می دهد .
این گل اگر چه در پخت مربا مورد استفاده قرار می گیرد ولی کاربرد اصلی آن به صورت عصاره وگل خشک در طب گیاهی است .
مهمترین خاصیت دارویی بهار نارنج آرامش بخش و ضد هیجانات دستگاه عصبی است و سردردهای عصبی و میگرنی را کاهش می دهد . جوشانده آن تپش نامنظم قلب و اضطراب را از بین می برد و در طب سنتی برای رفع بی خوابی ، کنترل تشنج و درمان حمله قلبی هم توصیه شده است ./س